Nieuwe vacaturebank online

Yes, het is zover!

We zijn online met onze nieuwe vacaturebank en we zijn er super trots op. Er zijn veel verbeteringen wat betreft de gebruiksvriendelijkheid en ook het zoeken is vergemakkelijkt doordat mensen nu simpel kunnen kiezen d.m.v. filters waar zij interesse in hebben.
Vind mensen het nou lastig om te kiezen en willen ze graag hulp bij het vinden van de juiste vacature, dan staan wij nog steeds voor hen klaar.
Ons kantoor zit gevestigd in de Veluvine en op maandag- en dinsdagochtend, de woensdagmiddag ontvangen wij graag mensen om ze verder te helpen of anders kan het ook op afspraak.
Er kan een mail worden gestuurd naar vrijwilligers@welzijnnunspeet.nl en we zijn te bereiken via de telefoon op telefoonnummer 0341-274 369 of 06 8999 2042 🙂

Danique Richardson vertelt: ” We hebben er hard aan gewerkt om het gebruik voor zowel de gebruiker als voor ons als medewerkers te verbeteren zodat we het vinden van vrijwilligerswerk makkelijker maken.
Vrijwilligerswerk is erg belangrijk, niet alleen voor de mensen die geholpen worden door vrijwilligers maar ook voor jezelf. Je doet nieuwe ervaringen op, komt nieuwe mensen te spreken en je hebt een gevoel van voldoening als je iets doet voor een ander. Natuurlijk weten we ook allemaal dat het leven voor iedereen wat drukker is geworden, misschien ben je al mantelzorger voor iemand of is de combinatie van familie en werk al een hele uitdaging. Dan is het misschien moeilijk qua tijd om daarnaast ook nog vrijwilligerswerk te doen.

Toch zijn er ook mogelijkheden wat wellicht beter bij je situatie past. Zo hebben we namelijk een vrijwilligerspool toegevoegd aan onze vacaturebank voor mensen die niet structureel vrijwilligerswerk kunnen verrichten, maar wel zo nu en dan wat willen doen op de tijden dat het hen uitkomt. Ook zijn het soms niet veel uren wat er gevraagd wordt, zo kun je al heel makkelijk met een paar uurtjes per maand de hond uitlaten van je buurvrouw bijvoorbeeld. Wij denken hier graag in mee.”