Inloggen

Heb je geen account? Registreer nu

Wachtwoord vergeten

Registeren

Het wachtwoord wordt gegenereerd en naar je e-mailadres verzonden.

Over SVN

Als u tijd over heeft en u wilt uw steentje bijdragen, dan kunt u vrijwilligerswerk gaan doen. Bij het Servicepunt vrijwilligers Nunspeet (SVN) vindt u vacatures en meer informatie.

Wie is het Servicepunt Vrijwilligers Nunspeet?

Het SVN is een onderdeel van Stichting Welzijn Nunspeet die zich inzet voor vrijwilligersorganisaties die vrijwilligerswerk aanbieden en voor mensen die vrijwilligerswerk zoeken. Ook wordt samengewerkt met scholen, bedrijven en diverse instanties.

Verbinding zoeken

De focus ligt voornamelijk op het zoeken van de verbinding tussen vrijwilligers, projecten en vrijwilligersorganisaties. De kennis die daarbij wordt opgedaan kan weer worden verspreid. Daarnaast zal er onder andere gewerkt worden aan het door-ontwikkelen van de online vacaturebank voor al het vrijwilligerswerk in Nunspeet om de vindbaarheid te verbeteren en om zo de organisaties nog beter te ondersteunen in het vinden van de juiste match.

Laatste nieuws

Voor actuele informatie over bijvoorbeeld workshops, bijeenkomsten of andere activiteiten kunt u een kijkje nemen op onze nieuwspagina en Facebookpagina.

Wil je vrijwilligerswerk gaan doen?

Er zijn allerlei redenen waarom je vrijwilligerswerk zou kunnen gaan doen, namelijk je CV verder willen uitbreiden, mensen verder op weg helpen, iets goeds doen voor de gemeenschap of misschien omdat je je eenzaam voelt en via vrijwilligerswerk nieuwe contacten wilt opdoen. De medewerkers van het Servicepunt helpen je graag bij het zoeken naar leuk, zinvol en passend vrijwilligerswerk. Kijk voor het actuele vraag en aanbod eens op onze online vacaturebank. Heb je vragen over vrijwilligerswerk? Neem dan eens contact op met onze medewerkers of kom gezellig langs op ons servicepunt om samen te kijken naar de mogelijkheden.

Is uw organisatie op zoek naar vrijwilligers?

Wij kunnen u helpen met het vinden van nieuwe vrijwilligers en wij geven graag antwoord op al uw vragen over vrijwilligerswerk. Zo kunt u bij ons terecht voor advies rondom het werven van vrijwilligers, cursusaanbod voor vrijwilligers, vragen rondom PR en communicatie of andere vragen die gerelateerd zijn aan vrijwilligerswerk. Wij denken graag met u mee over wat het beste werkt voor uw organisatie.

#printfriendly .company-info-apply-btn {display: none !important;}