Inloggen

Heb je geen account? Registreer nu

Wachtwoord vergeten

Registeren

Het wachtwoord wordt gegenereerd en naar je e-mailadres verzonden.

MaS4You stages

Wat zijn nou de MaS4you stages? Dat gaan we jullie hier meer over vertellen. De MaS4you stages zijn voor leerlingen die stage moeten lopen tijdens de schoolloopbaan waarbij ze kennis kunnen maken met vrijwilligerswerk. Het is afhankelijk van de regels van de school in welk schooljaar ze starten en hoeveel uur ze per schooljaar aan de MaS (Maatschappelijke Stage) werken. Is een klus niet voor het totale aantal uur voldoende, dan moeten ze meerdere klussen doen.

Voor leerlingen

De maatschappelijke stage kan ook wel gezien worden als vrijwilligerswerk en draagt bij aan de maatschappij en de organisaties zijn er vaak heel erg mee geholpen. Ook is het voor de leerling heel waardevol om eens te zien hoe het eraan toe gaat bij verschillende organisaties. Het geeft de leerling ook vaak een goed gevoel iets te kunnen bijdragen. Daarnaast leren de leerlingen om te gaan met verschillende mensen en hoe je nieuwe sociale contacten legt en natuurlijk welke kant zij later uit willen gaan in hun carrière.

Voor organisaties

Voor de organisatie is het ook heel fijn om hulp te krijgen van de leerlingen. In deze tijd is het moeilijk om vrijwilligers te vinden dus dan bieden de massers een uitkomst. Ook kunnen de organisaties de leerlingen alvast enthousiast maken voor een bepaald beroep.

Hoe werkt het?

Het gebruik is in principe heel simpel voor de organisaties om vrijwilligervacatures te plaatsen. Als organisatie kan je je aanmelden op https://www.mas4you.nl/register-provider/new

U kunt alle gegevens van uw organisatie invoeren, zodat leerlingen snel en makkelijk contact met u op kunnen nemen.
Er zijn veel verschillende opties waar je uit kan kiezen als het gaat om wat voor een vacature je uit wilt zetten. Zo kan je aangeven als organisatie of het gaat om een blokstage of een losse stage. Een blokstage is een stage die langer plaatsvind, dit wordt bijvoorbeeld gebruikt als er een terugkomende activiteit is waar een leerling meerdere keren bij aanwezig kan zijn. De vrije stage wordt gebruikt voor een eenmalige activiteit bijvoorbeeld of als een activiteit elke keer op een andere dag plaatsvindt.

Mocht u er toch niet uitkomen dan helpen wij als Servicepunt Vrijwilligers u graag verder, wij kunnen zelfs de vacatures er voor u inzetten. U kunt ons bereiken op vrijwilligers@welzijnnunspeet.nl of bel naar (0341) 27 43 69.

#printfriendly .company-info-apply-btn {display: none !important;}