Vacaturebank

Vacaturebank voor vrijwilligers

Bent u op zoek naar vrijwilligerswerk? Dan bent u bij ons aan het goede adres!

Het Servicepunt Vrijwilligers Nunspeet (SVN) heeft een vrijwilligersvacaturebank met daarin zo’n 80 organisaties die allerlei vormen van vrijwilligerswerk aanbieden. Vrijwilligerswerk met ouderen, jongeren, binnen of buiten, vrijwilligerswerk waar je je langdurig aan verbindt of juist korte klussen: het kan allemaal. Er is voor iedereen wel passend vrijwilligerswerk te vinden, want het aanbod is erg gevarieerd. Het werkgebied beslaat Nunspeet, Elspeet, Hulshorst en Vierhouten. 

U kunt online zoeken in onze vrijwilligersvacaturebank.

U kunt ook een test doen om te kijken of u vrijwilligerswerk leuk vindt en of het bij u past.

Op zoek naar vrijwilligers?

Is uw organisatie op zoek naar vrijwilligers? Mogelijk kunnen wij u van dienst zijn! Het SVN kan uw organisatie helpen bij het ontwikkelen van een effectief wervingsbeleid. Ook kan uw vrijwilligersvacature opgenomen worden in onze vrijwilligersvacaturebank. Digitaal is deze vacaturebank 24 uur per dag voor vrijwilligers beschikbaar. Dagelijks kijken in het servicepunt nieuwe vrijwilligers in de vacaturemap. De vacature van uw vrijwilligersorganisatie mag daarin niet ontbreken! Meld uw vrijwilligersklus aan.
Meedoen met promotieactiviteiten van het servicepunt, zoals NL DOET, kan uw organisatie helpen om aantrekkelijk te zijn voor nieuwe vrijwilligers. De beste promotie is natuurlijk een organisatie waarvoor het prettig werken is. Een eigentijds vrijwilligersbeleid kan daarbij behulpzaam zijn. De coördinator van het SVN helpt u graag op weg!

Contact

Servicepunt Vrijwilligers Nunspeet

Taalmaatjes Nunspeet

Bezoekadres: Veluvine

F.A. Molijnlaan 186
8071 AK Nunspeet