Vacature van de week

Tweede secretaris gezocht bij multiculturele vrouwengespreksgroep Mozaïek

Tweede secretaris gezocht bij multiculturele vrouwengespreksgroep Mozaïek

Multiculturele vrouwengespreksgroep Mozaïek wil zich graag verder ontwikkelen en meer activiteiten uitvoeren. Dit kan alleen als er voldoende menskracht aanwezig is. Er wordt een tweede secretaris gezocht. Iemand die meedenkt over het beleid en het programma van de stichting, en die na een inwerkperiode de taak van de eerste secretaris kan overnemen. Gezocht wordt naar een vrouw die past binnen de bestuursgroep en die bij voorkeur woonachtig is in de gemeente Nunspeet of directe omgeving. Zij moet ervaring hebben met het notuleren van vergaderingen of wil dit leren, en heeft voldoende kennis en ervaring met administratieve werkzaamheden en archivering. Zij beschikt over ondersteunende en samenbindende kwaliteiten, creativiteit en flexibiliteit. De taken van de tweede secretaris worden uitgevoerd in overleg en samen met de overige bestuursleden. 

Mozaïek is opgericht in 2006. Deze multiculturele vrouwengespreksgroep stelt vrouwen, afkomstig uit alle delen van de wereld, in de gelegenheid elkaar te ontmoeten in een vertrouwde, gezellige sfeer. Nieuwkomers worden bij de Nunspeetse samenleving betrokken en men leert elkaar en elkaars cultuur kennen. Samen wordt iets geleerd over tal van onderwerpen waar iedereen dagelijks mee te maken heeft, zoals sociale media, gezondheid en opvoedingsvragen. Er worden gezellige dingen gedaan, zoals bloemschikken, een excursie of knutselen. Nu, in deze tijd, vinden er wat meer activiteiten buiten plaats, zoals het maken van een fietstocht of het houden van een picknick.De voertaal is Nederlands, wat Mozaïek ook een goede oefen-taalplaats maakt. De groep komt normaliter op elke tweede donderdag van de maand samen in de Rank aan de Prins Bernardstraat 17.

Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Rita Timmers, tel 06-14701744, e-mail harohaan@gmail.com. Vrouwen die op een andere manier actief zouden willen zijn bij Mozaïek, worden ook van harte uitgenodigd om te reageren.

Contact

Servicepunt Vrijwilligers NunspeetTaalmaatjes Nunspeet
Bezoekadres: Veluvine

F.A. Molijnlaan 186
8071 AK Nunspeet