Vacature van de week

Coördinator Ommetjessteunpunt woonkern Elspeet

In de gemeente Nunspeet zijn mooie natuurwandelroutes uitgezet, zogenaamde ‘ommetjes’. Deze ommetjes moeten goed begaanbaar zijn en de bewegwijzering duidelijk. Voor de woonkern Elspeet wordt een nieuwe coördinator gezocht die dit gaat monitoren. Rondom Elspeet lopen twee ommetjes: de 13 km lange ‘Over velden en kampen’, en het ’t Kuierpoadje’ van 5 km lang.

De coördinator draagt zorg voor het onderhoud van bewegwijzering, plaatsen van palen en borden op aanwijzing van de algemene coördinator Ommetjessteunpunt gemeente Nunspeet of op eigen initiatief bij het constateren van onvolkomenheden. Uit praktische overwegingen worden enkele palen en bordjes bij de coördinator zelf opgeslagen. Dit zijn geen grote hoeveelheden, maar het neemt wel wat ruimte in beslag.

Gezocht wordt een natuurliefhebber die de Elspeetse omgeving kent en die ook graag anderen van de prachtige omgeving wil laten genieten. Een fysieke klus doen vormt geen enkel probleem.

Bij René Sulman, coördinator van het Ommetjessteunpunt van de gemeente Nunspeet, kun je terecht voor meer informatie. Reageren kan bij voorkeur per mail naar rene@naturepulse.org. Bel je liever, bel dan naar 06-37434077.

Contact

Servicepunt Vrijwilligers NunspeetTaalmaatjes Nunspeet
Bezoekadres: Veluvine

F.A. Molijnlaan 186
8071 AK Nunspeet