Vacature van de week

Bezoekerscentrum Nunspeet zoekt vrijwilligers voor het onderhoud van het terrein

Het Bezoekerscentrum Nunspeet is op zoek naar extra vrijwilligers voor het onderhoud van het (bos)terrein rondom het Bezoekerscentrum. Het kabouterpad en het boswachterspad, maar vooral het rolstoelpad moeten goed toegankelijk blijven voor bezoekers. Zeker als straks het blad gaat vallen moeten de paden regelmatig worden schoongeblazen. Ook de struiken die erlangs staan moeten worden gesnoeid. De houten kabouters die de bezoekers de weg door het bos wijzen, moeten er tiptop uitzien. Het is een klus voor echte buitenmensen die graag fysiek bezig zijn.

In een fraaie werkomgeving bieden gezellige collega’s jou een prettige werksfeer. Je ontvangt naast een abonnement op het magazine ‘Naar Buiten’, vrijwilligerskleding en een vrijwilligers- of reiskostenvergoeding.

Wat is de rol van Staatsbosbeheer bij het Bezoekerscentrum Nunspeet? Om groene ambities voor de jeugd, recreatie en doelgroepen met speciale behoeften te financieren, is Staatsbosbeheer een maatschappelijk ondernemer die betekenisvolle activiteiten realiseert. Een van de manieren om dit te bereiken is de samenwerking tussen Staatsbosbeheer en Outdoor Centrum Nunspeet. Zij hebben hun krachten gebundeld in Bezoekerscentrum Nunspeet.

Ben jij dé enthousiaste vrijwilliger met twee rechterhanden die meehelpt met het er zo aantrekkelijk mogelijk uitzien van het terrein rondom het Bezoekerscentrum? Stuur dan een e-mail naar info@bezoekerscentrumnunspeet.nl. Er wordt dan contact met je opgenomen.

Contact

Servicepunt Vrijwilligers Nunspeet

Taalmaatjes Nunspeet

Bezoekadres: Veluvine

F.A. Molijnlaan 186
8071 AK Nunspeet