Vacature van de week

Het Welgelegenhuis zoekt vrijwilligers voor verschillende activiteiten.

Het Welgelegenhuis is een gezellig en fijn huis waar 21 mensen met geheugenproblemen (dementie) wonen. Bewoners krijgen hier 24 uur per dag zorg en er wordt zoveel mogelijk een huiselijke sfeer gecreëerd, waarbij zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met de wensen van de bewoners. Het is heel waardevol voor de bewoners om regelmatig iets extra aandacht te krijgen. En dit kan samen met vrijwilligers! 

Wil jij graag iets betekenen voor de mensen door:

  • een extra praatje te maken?
  • samen naar buiten te gaan en te wandelen (evt. rolstoel duwen)?
  • samen naar buiten te gaan en te fietsen op de duofiets?
  • Samen een en visje te halen in het dorp, een ‘terrasje te pakken’, of te winkelen?

Meld je dan aan als vrijwilliger bij het Welgelegenhuis!

Ook in de huiskamers vinden de bewoners het fijn om van vrijwilligers extra of individuele aandacht te krijgen. Dit kan overdag bij de aangeboden activiteiten of ‘s avonds in de huiskamer. 

Tevens wordt een vrijwilliger gezocht voor 1 of 2 middagen per week voor  het strijken en opvouwen van de was en het naar de studio’s brengen. Assistentie van een bewoner behoort tot de mogelijkheden.   

Mocht je interesse hebben in één of meerdere bovenstaande vrijwilligersfuncties, neem dan contact op met Alien van Lagen of Carla Tichler. Tel.nr 0341-84249. Of  mail naar  welgelegenhuis@dagelijks-leven.nl .

 

 

Contact

Servicepunt Vrijwilligers Nunspeet

Taalmaatjes Nunspeet

Bezoekadres: Veluvine

F.A. Molijnlaan 186
8071 AK Nunspeet