Vacature van de week

Administratief medewerker (vrijwillig) gezocht bij Stichting Weekje Weg

Ben jij administratief sterk onderlegd, ben je één dag in de week beschikbaar in de periode van februari tot en met augustus, en werk je graag in een sociale omgeving? Dan is dit vrijwilligerswerk wellicht iets voor jou. Stichting Weekje Weg organiseert al 40 jaar vakanties voor gezinnen die moeten rondkomen van een minimuminkomen. De locaties hiervoor zijn in Vierhouten en in Ommen. Deze gezinnen hebben zelf niet de mogelijkheid om met vakantie te gaan en zitten vaak in de schuldhulpverlening. Het is belangrijk dat deze mensen een positieve ervaring kunnen opdoen en met nieuwe energie en nieuwe contacten weer naar huis gaan. De vakanties worden uitgevoerd samen met 80 vrijwilligers.

Om alle administratieve zaken te regelen wanneer er een nieuwe gast wordt aangemeld, wordt een vrijwilliger gezocht. Deze vrijwilliger draagt er ook zorg voor dat de gast goed geïnformeerd op vakantie gaat. Belangrijk is dat de administratief medewerker nauwkeurig werkt en efficiënt is, zowel zelfstandig als in teamverband kan werken, en een goede beheersing heeft van de Nederlandse taal. Het verzetten van een bulk werk is geen probleem.

Geboden wordt een leuke, dynamische omgeving op een recreatieterrein, een gezellige werksfeer en de mogelijkheid tot het opdoen van werkervaring. Is je interesse gewekt? Bel naar 0577-406231 (maandag en dinsdag) en vraag naar Sacha Engelsman. Mailen kan naar info@stichtingweekjeweg.nl.

Op zoek naar ander vrijwilligerswerk? Kijk dan in de vacaturebank.

Contact

Bezoekadres: Veluvine

F.A. Molijnlaan 186
8071 AK Nunspeet