Servicepunt Vrijwilligers Nunspeet

Het kantoor van het Servicepunt Vrijwilligers Nunspeet bevindt zich in Veluvine. In de zomerperiode zijn wij minder goed bereikbaar, daarom is het handig om jouw vraag te stellen of een afspraak te maken via ons contactformulier. Ook kan je mailen naar info@welzijnnunspeet.nl. Vergeet niet jouw naam en telefoonnummer hierin te vermelden. Wij nemen vervolgens contact met je op. Telefonisch zijn wij bereikbaar op: (0341) 27 43 69. Na de zomerperiode zijn wij weer beter bereikbaar, ook starten wij dan met nieuwe medewerkers en lanceren wij een nieuwe website.

 

Voor vrijwilligers

Ben jij op zoek naar vrijwilligerswerk? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Het Servicepunt Vrijwilligers Nunspeet (SVN) heeft een vrijwilligersvacaturebank met daarin zo’n 80 organisaties die allerlei vormen van vrijwilligerswerk aanbieden. Vrijwilligerswerk met ouderen, jongeren, binnen of buiten, vrijwilligerswerk waar je je langdurig aan verbindt of juist korte klussen: het kan allemaal. Er is voor iedereen wel passend vrijwilligerswerk te vinden, want het aanbod is erg gevarieerd.

Voor organisaties

Bent u als organisatie op zoek naar vrijwilligers? Mogelijk kunnen wij u van dienst zijn! Het SVN kan uw organisatie helpen bij het ontwikkelen van een effectief wervingsbeleid. Ook kan uw vrijwilligersvacature opgenomen worden in onze vrijwilligersvacaturebank. Digitaal is deze vacaturebank 24 uur per dag voor vrijwilligers beschikbaar. Dagelijks kijken in het servicepunt nieuwe vrijwilligers in de vacaturemap. De vacature van uw vrijwilligersorganisatie mag daarin niet ontbreken!

Vacature van de week

Hospice De Regenboog zoekt “zomervrijwilligers”

Voor in de maanden juni, juli en augustus zoekt hospice De Regenboog een aantal “zomervrijwilligers”. Dit vanwege vakantie van de vaste vrijwilligers. Het hospice is voor deze periode op zoek naar twee zorgvrijwilligers, twee gastvrouwen/-heren en een kookvrijwilliger.

In een paar woorden de omschrijving van de functies: Zorgvrijwilligers: zij ondersteunen de verpleegkundigen en  trekken samen met hen op in de zorg voor de gasten. De gastvrouwen en -heren ontvangen het bezoek, nemen de telefoon aan en regelen de koffie en de thee. Ook bieden zij ondersteuning bij kleine huishoudelijke taken.  De kookvrijwilligers verzorgen rond 12.00 uur de warme maaltijd in het hospice.

Ben jij op zoek naar een tijdelijke uitdaging in een maatschappelijke organisatie op een plek waar jij je liefde voor mensen kunt laten zien? Dan is dit je kans. Neem voor meer informatie geheel vrijblijvend contact op met Dieneke Loosman, coördinator  bij hospice De Regenboog, via dloosman@hospicenunspeet.nl of op donderdag en vrijdag via (0341) 25 09 62.